Hvad er en god internet hastighed?

internethastighedNår du er på udkig efter en god internet løsning, så er det vigtigt at du sætter dig ind i hvad en god internet hastighed er for dig. Derfor giver vi dig et overblik over hvad du skal kigge på når du vælger internet. 

Mangler du også den helt perfekte internet hastighed til din husstand? Og drømmer du om at finde den ideelle løsning til de billigste penge? Så kan du med fordel gå på Find-internet.dk.

For det kan nemlig godt betale sig at foretage en helt grundig undersøgelse af, hvilken hastighed netop dit internet, for at den passer bedst muligt til dig og din familie.

Det er en vigtig faktor, om du blot er dig i din husstand, eller om I bor flere sammen. Derudover skal du overveje, hvad du/I har af ønsker til internettet – hvad skal det kunne trække, og hvad bruges internettet egentlig til derhjemme.

Kort fortalt er der nemlig ikke én løsning, der passer til alle husstande. Derfor skal du gøre dig selv den tjeneste at overvej, hvilke ønsker og behov der er i jeres husstand.

Find det rigtige internet til dit behov

Det er Find-internets anbefaling, når du skal vælge mellem de mange udbydere, at du sætter dig ind i, hvilke behov I har. På den måde ved du, hvad det er vigtigt at have for øje, men også, hvad du skal holde dig fra i din sammenlægningsproces.

På hjemmesiden, du finder øverst i denne artikel, kan du indtaste din adresse og dermed se, hvilke muligheder, der findes på din adresse.

Hvor vigtig er download og upload hastigheder

Det er helt væsentligt at have rigtig en god download hastighed, hvis du henter forskellige filer og data ned fra nettet. Det er derimod en stor fordel at have en god upload hastighed, hvis man selv lægger ting ud på nettet – dette kan eksempelvis være uploads af film på Youtube eller noget så simpelt som en kommentar på enten Twitter eller Facebook. Et upload kan også være, hvis du eller en anden i din husstand streamer spil i forbindelse med gaming.

Vi kan altså ikke tydeliggøre nok, hvor vigtigt det er, at du gør dig nøje overvejelser om, hvad du ønsker at bruge internettet til, inden du beslutter dig for, hvilken hastighed, du skal have på dit internet, så du kan opnå de bedste up- og downloads.

Så god en internet hastighed har du brug for

Hvis du eller en anden i din husstand gamer, har du brug for 1000/1000. Denne høje hastighed sørger for, at du ikke oplever nogle former for dårlig kvalitet, mens gamingen står på.

Hvis du er 1 person i husstanden, der kan lide at streame kan du nøjes med 200/200 hastighed, da det ikke kræver så høj en hastighed, når man blot streamer fra et apparat ad gangen.

Hvis I er 5 personer i husstanden, der alle streamer kræver det 300/300 hastighed. Hvis I derimod streamer på forskellige apparater og devices, kan det være en fordel med en højere hastighed.

Har du et hjemmekontor, hvor flere sidder under samme tag, kræver dette en 1000/1000 hastighed grundet de mange computere, der skal kunne down- og uploade forskellige filer. Den hurtige forbindelse sørger for, at filerne ikke er længe undervejs i sin rejse til computerens skrivebord.

Har gamere brug for hurtigere internet

Det er helt væsentligt at have et hurtigere internet, hvis man gamer på nettet. Dette skyldes, at det trækker meget af hastigheden, når man streamer spil på internettet.

Så kort fortalt er der altid brug for hurtigere internetforbindelse, hvis der er en gamer i familien. Specielt hvis du kan lide at game midt i primetime, mens andre fra familien sidder i stuen og ser ’Den Store Bagedyst’, er det en rigtig god idé med en hurtig internetforbindelse.

Bruger streaming meget internet

I tilfælde af, at I er flere i husstanden, der alle gerne vil streame samtidig, er det en rigtig god idé at have en internetforbindelse med høj hastighed. Således kan I streame på forskellige apparater, uden at nogen af jer ved opleve dårlig kvalitet, på de film eller serier I ønsker at begrave jer væk i.