Hvilket mobilt bredbånd er bedst?

Når du skal vælge mobilt bredbånd, er der ikke som sådan en udbyder, der er ultimativt langt foran de andre på alle punkter og med en lavere pris eller på anden måde “En 100% bedste løsning”.

Mobilt bredbånd har jo den enorme fordel, at det kan medbringes og derfor vil det være forskellige hvordan man anvender løsningen og dermed også forskellige hvilken leverandør og pakke, der passer bedst.

Tjek først om der er mobilt bredbånd dækning

Du kan have nok så meget helt nyt udstyr 56G inkluderet og kæmpe datapakke ho sen leverandør, men det hjælper lige meget, hvis de ikke dækker de områder du skal bruge det i.

Ofte vil det være i hjemmet og i sommerhuset / på bådet etc. og derfor vil det første du bør undersøge, om der rent faktisk er dækning i områderne.

Det kan du tjekke på statens mastedatabase.dk hvor alle mobilmaster er listet på et kort.

Der kan du se om der er en mast tæt på og hvem der ejer den – ofte sidder der flere master på samme signaltårn.

Den tætteste mast, er ikke altid den med stærkeste signal.

Du kender jo lokalområdet og du skal tage højde for høje bakker mellem adressen og masten, høje store skovarealer kan også svække signalet og det samme er gældende hvis adressen ligger i en dyb dal.

Nu har du en ide om, hvilke mobilnet der dækker

Der er kun 3 i Danmark, så det er ret simpelt, at holde styr på.

Det er

TDC
3
Telia/telenor ( de samarbejder)

Hvert mobilnetværk tilbyder mobiltale og mobildata samt mobilt bredbånd løsninger og de mobilselskaber,d er ikke har eget netværk, lejer sig ind på et af de 3.

Hvis du kan se TDC dækker godt, så er det altså både TDC og alle telefirmaer, der anvender TDC dækning du kan bruge .

Mobildækning hvem bruger hvilke net?

TDC
Yousee
Telmore
Fullrate
Onphone
Eesy

Telia / Telenor
Telia
Call Me
Telenor
CBB
Ok mobil
DUKA
Lebara

3 mobil
3
Oister
Flexii

Bedste mobilt bredbånd dækning i Danmark

Skal du bruge mobilt bredbånd til internet rundt omkring i hele Danmark f.eks. i forbindelse med arbejde eller pendle frem og tilbage, så vil du opnå den gennemsnitslige bedste oplevelse med TDC.

Deres netværk er kåret som DKs bedste 5 gange i træk af DTU, der har lavet et hav af målinger over hele landet (500 punkter)

Telia / Telenors samlede netværk er på 2 pladsen og 3 mobil på 3 pladsen. Sådan har det været i rigtigt mange år nu og TDC er for første gang ekstra langt foran konkurrenterne, da de har et fuldt funktionsdygtigt bredt 5G netværk i Danmark.

Er du i tvivl så vælg derfor mobilt bredbånd på TDC netværket.