Iphone og mobiltelefon reparation

reparation af ipad og iphone mobiltelefonMobiltelefonerne er i kraft af store flotte skærme, det mere falde look og mindre komponenter blevet en dyr ejendel med priser på over 5.000 kroner.

De store dyre skærme er skrøbelige og knækker nemt, hvilket sammen med de høje nypriser, har skabt en helt ny industri for reparation af mobiler.

Overalt i Danmark er der butikker for reparation og fælles for dem er, at det de er så billige, det giver mening at udskifte dele frem for som før i tiden, at smide ud og købe nyt.

iphone og ipad reparation er billigere end de fleste tror

Skift af iphone og ipad dele er de primære reparationer butikkerne foretager og her kan du få en ny iphone skærm i topkvalitet for omkring 1100 kroner.

Frem for at smide ud, er der med andre ord nu gode muligheder for at få nyt liv til mobilen og eventuelt lade den fiksede mobil gå i arv.

Et batteri, som oftest er årsagen til vi skifter kan skiftes ud helt ned til 6-700 kroner.

Ingen ventetid på reparation

Det rigtig smarte er den korte tid en almindelig reparation tager. I langt de fleste tilfælde kan du få skiftet dele på omkring 30 minutter – perfekt til indlevering før en shoppetur i byen.

Butikkerne har i langt de fleste tilfælde reservedelene på lager, da det er de samme ting der går i stykker på alle modellerne.

De mest typiske skift er:

– Skærm
– Batteri
– Knapperne
– Højttaler og mikrofon

I Midtjylland er der d´gode muligheder for hurtig service hos F.eks. Fonia, der har butikker i Århus, Silkeborg, Vejle og Randers.

Så tjek priserne før skraldespanden bliver næste station for din dyre mobil.