OIster internet

Det virker på den måde at du får en boks (en hel på samme størrelse som de andre) og der får du et sim-kort, som du sætter i.

Nu kan boksen sende og modtage dat på det mobile bredbånd og dele internettet med WiFi ud i hele din bolig.

Fra din router af kan du få internet i stort set hele boligen og I kan sagtens være 4 – 6 enheder logget på, så du kan se TV, mens konen surfer på mobilen og ungerne spiller Pc spil.

Kan vi komme på Oister Internet?

Alle kan komme på, men der er nu ret stor forskel på hvor god en hastighed man kan få – det afhænger af om man bor i et sted med god mobil bredbånd dækning.

Det kan tjekkes på Oisters dækningskort, hvor man kan se hvor i landet der er ekstra god dækning og hvor der er almindelig god dækning.

Der hvor der er ekstra god dækning, kan man få særligt hurtigt internet.

Hvad er prisen for Oister bredbånd?

Prisen er 179 kroner om måneden og nu kommer det interessante – Du kan tage din router med i sommerhuset, med på både, i kolonihaven eller på ferie rundt i Danmark UDEN det koster ekstra.

Er der nok GB inkluderet?

Er der nu nok TB / GB data inkluderet så? Ja, der er hele 2.000 GB dataforbrug inkluderet pr. måned og det er langt mere end en normal familie bruger.

Der skal være flere teenagere i husstanden, der konstant ser film og gamer før I kommer tæt på grænsen.

Oister WiFi

Inkluderet i prisen få I en wifi router, der sender mobilt bredbånd signalet u di boligen, så alle kan komme på internettet.

Routeren giver mulighed for, at der kan være op til 64 online på samme tid og den kan lave lynhurtigt 5 Ghz netværk.

Oister abonnement

Et abonnement koster lige nu 179 pr, måned og det er ganske enkelt en af de billigste måder du kan få internet på kontra den hastighed du får.

Generelt om Oister

Oister er en dansk mobiltelefonvirksomhed, der blev grundlagt i 2008 og er en del af Teleselskabet 3. Virksomheden tilbyder mobilabonnementer og mobiltelefoner til sine kunder.

En af Oisters vigtigste fordele er deres konkurrencedygtige priser på mobilabonnementer. Virksomheden har også en række forskellige abonnementer, der kan tilpasses kundernes individuelle behov og ønsker. Det betyder, at kunderne kan vælge den mængde data, taletid og SMS-beskeder, de har brug for, og på den måde undgå at betale for unødvendige funktioner.

OIster er let

Oister har også en app, der gør det let for kunderne at administrere deres abonnementer, tjekke deres dataforbrug og betale deres regninger. Appen er intuitiv og brugervenlig og giver kunderne en nem måde at holde styr på deres mobilforbrug.

En anden fordel ved Oister er deres fremragende kundeservice. Virksomheden har et team af dygtige og venlige medarbejdere, der er klar til at hjælpe kunderne med enhver udfordring eller spørgsmål, de måtte have.

Alt i alt er Oister en pålidelig og prisvenlig mobiltelefonvirksomhed med god kundeservice og fleksible abonnementer. Hvis du leder efter en mobiltelefonudbyder i Danmark, kan det være en god idé at overveje Oister som en mulighed.